Kozák Polett, a Kecskeméti Televízió főszerkesztő-helyettese, Kecskemét

7. Magyar sajtó
Rövid link: http://primadij.hu/hun/s_!news/i__27/i__141 | Feltöltés időpontja: 2016. október 16. 18:56

1996-ban jelentkezett a József Attila Tudományegyetem kommunikáció szakára. Itt tanulta meg az újságíró szakmát és vált televíziós szerkesztővé. 2000 óta dolgozik a Kecskeméti Televíziónál, ahol a szerkesztői ranglétra összes fokát bejárta. Volt híradó szerkesztő, magazinok készítője, felelős szerkesztője, jelenleg főszerkesztő helyettesként dolgozik. A  szakmai munka irányítója, emellett rendszeresen vezet műsorokat és készít filmeket.

Három Helyi Érték Díjas dokumentumfilm rendezője (A kecskeméti Hanga óragyűjtemény, Modern exodus, Boldog szomorú dal) és több országos filmszemlén is megjelent alkotásaival. 2011-ben elnyerte a Bíró Terézia díjat a Méntelek-Hetényegyháza református presbitérium döntése alapján. 2014-ben a kecskeméti televízió, ,,Hírös Hírek” című műsoráért vehette át a Helyi Éreték Díjat Szombathelyen, a Helyi Televíziók Országos Egyesületének díjkiosztó gálával egybekötött Közgyűlésén.

Hozzászólások

2.Laczkó Emmaválasz2016.11.12 21:50:56
Javaslom, hogy Kozák Polett, a Kecskeméti Televízió főszerkesztő-helyettese legyen a 2016.évi Megyei Príma Díj győztese!!!
Kozák Polett kitartó és kiemelkedő munkát végzett és végez a hívatásában. Nagyon megérdemelné a díjat! Hajrá Polett!!
1.Anonimválasz2016.11.12 21:10:12
KOZAK POLETT
Felhívjuk a hozzászólók figyelmét, hogy bár a szólásszabadság és a véleménynyilvánítás szabadsága minden ember alkotmányos joga, a mások jó hírnevét és emberi méltóságát sértő kijelentések esetleges jogkövetkezményeket vonhatnak maguk után.

Új hozzászólás

Név: E-mail:

Adja meg a lenti mezőben az ellenőrző kódot

(kisbetű/nagybetű érzékeny)


2007-2016 Copyright VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete© | Az oldalt üzemelteti: KTV Hírszolgáltató Divízió